Openstaande vacatures

Als jij je herkent in de onderstaande functieomschrijving dan nodigen we je graag uit om een open sollicitatie te sturen!

 

Functieomschrijving

Ben jij graag buiten bezig met alles wat groeit, bloeit en leeft? Heb jij kennis over de natuur, een moestuin, de jaargetijden, het verzorgen van dieren of andere leuke, gerelateerde onderwerpen? Of misschien ben je enorm creatief of muzikaal! Indien jij het daarnaast leuk vindt om kinderen in de leeftijd van 0-12 jaar iets bij te brengen op deze gebieden, leuke activiteiten weet te doen met de kinderen en kan bijdragen in ons concept van groene en creatieve opvang, dan zijn wij absoluut op zoek naar jou!

 

We hebben op het moment een heel leuk team en zijn op zoek naar  mensen die ons team willen komen versterken. Samen kunnen we kijken hoeveel je zou willen werken afhankelijk van jouw wensen en ons aanbod. Het is mogelijk om te werken op de BuitenSchoolse Opvang (BSO) of op de dagopvang of een combinatie daarvan. Je zal werkzaam zijn op onze beide locaties (Nieuwleusen en Balkbrug) en een rijbewijs is noodzakelijk in verband met de mogelijkheid tot brengen en halen van kinderen van en naar school.

 

De opleidingen die kwalificeren om op de dagopvang of BSO aan de slag te gaan zijn te vinden op kinderopvang werkt (https://www.kinderopvang-werkt.nl/cao-kinderopvang/kwalificatie-eisen-kinderopvang). De lijst is voor BSO onlangs behoorlijk uitgebreid voor kunst- en cultuuropleidingen. Mocht jij niet een geschikte opleiding hebben, maar wel ontzettend enthousiast zijn over ons concept, neem dan even contact met ons op of solliciteer. Als wij net zo enthousiast worden van jouw enthousiasme kunnen we kijken of er mogelijkheden zijn.

 

We hebben een heel mooi concept en super leuk team. Wij vinden het belangrijk dat degene die het team komt versterken echt blij wordt van ons concept en de werkzaamheden, dat zij of hij de organisatie meedraagt en helpt verder te ontwikkelen, maar bovenal dat zij of hij echt vanuit haar/zijn hart probeert te leven.

 

Mocht deze bovenstaande tekst geheel resoneren met jou, dan zien wij graag zowel jouw cv als een passende motivatie op ons groene en creatieve concept tegemoet!
Deze mogen naar info@degroenehelden .nl

 

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

· Dertiende maand / Eindejaars Bonus

· Reiskostenvergoeding

· Pensioen

· Vakantiegeld